Éta sadayana dimimitian ku nami domain

asupkeun ngaran atawa frasa nu nangtukeun gagasan anjeun

.ieu € 12,00 | .com € 9,99 | .net € 9,99 | .org € 10,99 | daptar harga lengkep  

Web hosting

Hiji layanan pinuh scalable nu tumuwuh sareng anjeun

Web hosting 100% NVMe SSD

Hostng wéb kalayan kinerja anu luhur pisan 100% NVME SSD

Safir hosting

24,92/sasih
  • Ngatur 10 Situs wéb
  • 64 GB tina spasi NVMe SSD
  • 10 akun email anu henteu terbatas *
  • 10 pangkalan data MySQL ® MariaDB
  • Aksés Pop / Imap kaasup
  • Aksés WebMail kaasup
  • Antivirus / Antispam kaasup
  • Panél Kontrol
  • Pamasang Aksara Softaculous
  • Pangwangun Situs kalebet
  • Domain .IT kaasup
  • Sertipikat SSL kalebet dina sadaya Domain
  • PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
  • 24/7/365 Rojongan Téknis
  • 1024 GB lalulintas bulanan
  • 99,9% Uptime
  • 30 Poé Wareg atawa duit anjeun balik

* tiasa nganggo sadaya rohangan anu aya dina pakét hosting anu dipilih - daptar harga umum teu kalebet pajeg.

Réaktif

sadaya konfigurasi sisi server kami dioptimalkeun pikeun mastikeun kinerja maksimum pikeun aplikasi Anjeun

gampil

kontrol lengkep tagihan jeung unggal jasa dibeuli dina dasbor tunggal

Cocog

dina sistem kami anjeun tiasa milih PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 anu ngajantenkeun cocog sareng langkung ti 90% skrip anu paling sering dianggo.

~

Mang

kami nganggo téknologi pangénggalna sareng mitra anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun damai-gancang

Bisa dipantau

ngaliwatan dasbor disederhanakeun, tetep sagala sumberdaya anjeun dina kontrol 24/24 tur pilih rék dilegakeun aranjeunna

g

Scalable

jasa kami diluyukeun kana kabutuhan perusahaan anjeun sepanjang waktos

Panel kontrol anu gancang sareng gampang dianggo

Panel kontrol anu paling sering dianggo ku anu milih Linux anu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun fungsi Hosting. Anjeun tiasa unggah file, masang aplikasi sareng ngatur cadangan dina waktos anu lami. Sadaya ieu sareng seueur deui!

Kami nawiskeun demo cPanel anu lengkep anu bakal ngamungkinkeun anjeun ningali kumaha gampangna dianggo sateuacan nempatkeun pesenan anjeun.

MICROchip VPN

Kéngingkeun aksés anu aman sareng pribadi kana Internét.

Jaga data pribadi anjeun teras nikmati katengtreman pikiran iraha waé anjeun nganggo jaringan Wi-Fi umum, log in kana akun pribadi sareng padamelan nalika angkat sareng di bumi, atanapi ngan ukur hoyong nyimpen sajarah browsing anjeun nyalira.

 

  • Sumputkeun alamat IP anjeun
  • Jaga idéntitas anjeun online
  • Henteu aya log kagiatan browsing anjeun
  • Jaga transaksi perbankan anjeun
  • Ngagunakeun enkripsi kelas militér AES256
  • Janten aman dina jaringan asal sareng Wi-Fi umum
  • leuwih ti 1000 server di 40 nagara sakuliah dunya
  • APLIKASI pikeun windows, mac, android sareng ios
+

Naha anjeun badé nransferkeun eusi anjeun tina panyadia anu sanés?

Tim migrasi kami ngarep-ngarep pikeun nransferkeun kontén anjeun anu tos aya ti host anjeun sateuacana sareng ngonpigurasikeunana supados tiasa dianggo sacara optimal dina platform kami.

Urang ogé bisa nransper pendaptaran domain ti registrars séjén dina urutan nyadiakeun manajemén lengkep sakabéh dompét online di hiji tempat!

Q

Émbaran ngeunaan cookies