MICROchip dal 1999

Pendaptaran Domain - Web Hosting

Éta sadayana dimimitian ku nami domain

asupkeun ngaran atawa frasa nu nangtukeun gagasan anjeun


urang ngadaptar ngaran anjeun dina leuwih 900 ekstensi béda

Tempo aranjeunna sadayana

.ieu € 12,00 | .com € 9,99 | .net € 9,99 | .org € 10,99 | daptar harga lengkep  

UK +44 20 380 73 380AS +1 917 672 88 72IT +39 010 848 00 16

UK +44 20 380 73 380AS +1 917 672 88 72
IT +39 010 848 00 16

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Hosting Wéb SSD profésional

DATA CENTER SELEZIONABILE EU / USA / ASIA

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting
offre un servizio completamente scalabile che cresce con te!

Adatto a chi programma in PHP, Perl, Ruby, Python. Include:
pannello cPanel, Softaculous sarta platform multi-domain, sertipikat SSL kaasup e neundeun SSD.

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Provalo gratis per 30 giorni, senza obbligo di acquisto!

100% NVMe Web Hosting

Web Hosting ad alte prestazioni 100% NVME

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

DATA CENTER SELEZIONABILE EU / USA / ASIA

Cocog jeung jalma anu program dina PHP, Perl, Ruby, Python. Ngawengku: panel cPanel, Softaculous sarta platform multi-domain, sertipikat SSL kaasup e neundeun NVMe.

Safir hosting

24,92/sasih
  • Ngatur 10 Situs wéb
  • 64 GB tina spasi NVMe SSD
  • 10 akun email anu henteu terbatas *
  • 10 pangkalan data MySQL ® MariaDB
  • Aksés Pop / Imap kaasup
  • Aksés WebMail kaasup
  • Antivirus / Antispam kaasup
  • Panél Kontrol Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting
  • Pamasang Aksara Softaculous
  • Pangwangun Situs kalebet
  • Domain .IT kaasup
  • Sertipikat SSL kalebet dina sadaya Domain
  • PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
  • PUSAT DATA EU / AS / ASIA
  • 24/7/365 Rojongan Téknis
  • 1024 GB lalulintas bulanan
  • 99,9% Uptime
  • 30 Poé Wareg atawa duit anjeun balik

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

* tiasa nganggo sadaya rohangan anu aya dina pakét hosting anu dipilih - daptar harga umum teu kalebet pajeg.

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Réaktif

sadaya konfigurasi sisi server kami dioptimalkeun pikeun mastikeun kinerja maksimum pikeun aplikasi Anjeun

gampil

kontrol lengkep tagihan jeung unggal jasa dibeuli dina dasbor tunggal

Cocog

dina sistem kami anjeun tiasa milih PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 anu ngajantenkeun cocog sareng langkung ti 90% skrip anu paling sering dianggo.

~

Mang

kami nganggo téknologi pangénggalna sareng mitra anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun damai-gancang

Bisa dipantau

ngaliwatan dasbor disederhanakeun, tetep sagala sumberdaya anjeun dina kontrol 24/24 tur pilih rék dilegakeun aranjeunna

g

Scalable

jasa kami diluyukeun kana kabutuhan perusahaan anjeun sepanjang waktos

Le Certificazioni dei nostri Data Center

Sicurezza ed Affidabilità Certificate dagli Standard più elevati

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting
Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting
Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting
Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting
Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Infrastruttura

L’infrastruttura sulla quale eroghiamo i servizi ai nostri clienti è in grado di offrire importanti garanzie in termini di performance ed affidabilità. Gli apparati critici di rete sono completamente ridondati per garantire una continuità del servizio in caso di guasti hardware.

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Sicurezza

I nostri esperti monitorano in maniera predittiva ogni singolo fattore del Data Center che potrebbe compromettere la continuità del servizio. Un monitoraggio 24/7 è indispensabile per garantire la massima affidabilità dei servizi.

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Certificazioni

I Data Center nella quale ospitiamo i servizi che offriamo ai nostri clienti sono certificati ISO 9001 – ISO 14001 – ISO 27001. Solo mantenendo alti standard di sicurezza abbiamo potuto aderire ai codici di condotta CISPE ed allinearsi al nuovo regolamento GDPR.

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Posizioni Strategiche

Abbiamo scelto i nostri Data Center in posizioni strategiche in modo da facilitare l’espansione delle nostre aziende clienti nei mercati internazionali. Tre Data Center in Germania, tre negli Stati Uniti, uno in Olanda ed uno a Singapore.

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting

Microchip Domain Registration Web Hosting panel kontrol anu gancang sareng gampang dianggo

Su Microchip Registrazione Domini Web Hosting utilizziamo Il pannello di controllo più usato da chi sceglie Linux che ti permette di configurare le funzioni Hosting.

Puoi caricare file, installare applicazioni e gestire i backup in poco tempo.

Tutto questo e tanto altro!

Kami nawiskeun demo cPanel anu lengkep anu bakal ngamungkinkeun anjeun ningali kumaha gampangna dianggo sateuacan nempatkeun pesenan anjeun.

MICROchip VPN

Kéngingkeun aksés anu aman sareng pribadi kana Internét.
Su Microchip Registrazione Domini Web Hosting, Proteggi i tuoi dati personali e navighi in tranquillità ogni volta che utilizzi una rete Wi-Fi pubblica, accedi ad account personali e di lavoro in viaggio e a casa o desideri semplicemente tenere per te la cronologia di navigazione.

 

  • Sumputkeun alamat IP anjeun
  • Jaga idéntitas anjeun online
  • Henteu aya log kagiatan browsing anjeun
  • Jaga transaksi perbankan anjeun
  • Ngagunakeun enkripsi kelas militér AES256
  • Sicuro sulle reti domestiche e Wi-Fi pubbliche
  • leuwih ti 1000 server di 40 nagara sakuliah dunya
  • APLIKASI pikeun windows, mac, android sareng ios
Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting
+

Naha anjeun badé nransferkeun eusi anjeun tina panyadia anu sanés?

Microchip Domain Registration Web Hosting nawiskeun anjeun tim migrasi khusus anu ngantosan pikeun nransfer eusi anjeun anu tos aya ti host anjeun sateuacana sareng ngonpigurasikeunana supados tiasa dianggo sacara optimal dina platform kami.

Microchip Domain Registration Web Hosting ogé tiasa nransferkeun pendaptaran domain ti registrar séjén pikeun nyayogikeun manajemén lengkep pikeun portopolio online anjeun dina hiji tempat!

Microchip Domain Pendaftaran Web Hosting