Pilih Page
English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES

Éta sadayana dimimitian ku nami domain

lebetkeun nami atanapi frasa anu nangtukeun ideu anjeun

.ieu € 12,00 | .com € 9,99 | .net € 9,99 | .org € 10,99 | daptar harga lengkep  

web hosting

Ladénan lengkep kaukur anu tumuh sareng anjeun

Wéb Hosting 100% NVMe SSD

Web Hostng kalayan performa anu saé pisan 100% NVME SSD

Safir hosting

24,92/beurit
  • Ngatur 10 Halaman wéb
  • 64 GB tina rohangan NVMe SSD
  • 10 akun email teu aya wates *
  • 10 database MySql ® MariaDB
  • jalan asup Pop / Imap kalebet
  • jalan asup WebMail kalebet
  • Antipirus / Antispam kalebet
  • Panél Kontrol
  • Masang skrip lemes
  • Pangwangun Loka kalebet
  • Domain .IT kaasup
  • Sértipikat SSL kalebet dina sadaya Domain
  • PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
  • 24/7/365 Rojongan Téknis
  • 1024 GB patalimarga unggal bulan
  • 99.9% waktosna
  • 30 Dinten Puas atanapi artos anjeun wangsul

* tiasa ngagunakeun sadaya rohangan anu sayogi dina paket hosting anu dipilih - daptar harga umum teu kalebet pajak.

Réaktif

sadaya konfigurasi sisi server kami dioptimalkeun pikeun mastikeun kinerja maksimum pikeun aplikasi anjeun

gampil

kontrol lengkep tagihan sareng unggal jasa anu dipésér dina dasbor tunggal

Cocog sareng

dina sistem kami anjeun tiasa milih PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 anu ngajantenkeun cocog sareng langkung ti 90% naskah anu paling sering dianggo

~

Mang

kami nganggo téknologi pang anyarna sareng mitra anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun sakumaha perdamaian

Diawasi

ngaliwatan dasbor anu disederhanakeun, jaga sadaya sumber daya anjeun dina kadali 24/24 sareng pilih naha badé ngajantenkeunana

g

Diukur

jasa kami adaptasi sareng kabutuhan perusahaan anjeun sepanjang waktos

Panel kontrol gancang sareng gampang dianggo

Panel kontrol anu paling seueur dianggo ku anu milih Linux anu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun fungsi Hosting. Anjeun tiasa unggah file, masang aplikasi sareng ngatur cadangan dina waktos anu lami. Sadaya ieu sareng seueur deui!

Kami nawiskeun démo cPanel anu fungsina lengkep anu bakal ngamungkinkeun anjeun ningali kumaha gampangna digunakeun sateuacan nempatkeun pesen anjeun.

MICROchip VPN

Kéngingkeun aksés aman sareng pribadi kana Internét.

Ngajaga data pribadi anjeun terasrasakeun katenangan haté iraha waé anjeun nganggo jaringan Wi-Fi umum, lebet kana akun pribadi sareng padamelan di perjalanan sareng di bumi, atanapi ngan ukur hoyong ngajaga riwayat browsing anjeun nyalira.

 

  • Sumputkeun alamat IP anjeun
  • Ngajaga idéntitas anjeun online
  • Teu aya log kagiatan browsing anjeun
  • Ngajaga transaksi perbankan anjeun
  • Anggo enkripsi kelas militér AES256
  • Aman dina jaringan bumi sareng Wi-Fi umum
  • langkung ti 1000 server di 40 nagara di dunya
  • APP pikeun windows, mac, android sareng ios
+

Naha anjeun hoyong mindahkeun kontén ti panyadia sanés?

Tim migrasi khusus kami ngarepkeun mindahkeun kontén anu tos aya ti host anjeun anu sateuacana sareng ngonpigurasikeunana pikeun dianggo optimal dina platform kami.

Urang ogé tiasa mindahkeun pendaptaran domain ti registrar sanés pikeun nyayogikeun manajemén lengkep tina dompét online dina hiji tempat!

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES
Q

Kawijakan Kuki