Pilih Page

Pendaptaran domain

di luhur 800 ekstensi sayogi
sambungan langsung ka nic
kasadiaan sacara real waktos
sadayana dikelola tina panel anjeun kadali
Kamungkinan tina Perlindungan Brand Global
Dipasang sareng Dianggo dina 5 menit

web hosting

99.9% Uptime
1 Gbit / s tina Band Cadangan
Saparantosna Diukur
Masang 300 naskah sareng pencét
Nyadangkeun Sapopoe
Dipasang sareng Dianggo dina 5 menit

Awan Pelayan

99.9% Uptime
1 Gbit / s tina Band Cadangan
Pinuh Konpigurasikeun
50 Jenis Gambar OS
Prasarana klaster OpenStack® & KVM kaleuleuwihan sareng disebarkeun
Dipasang sareng Dianggo dina 5 menit

Sértipikat SSL

Ngamankeun situs anjeun sareng nambihan fiducia
e kaamanan pikeun pangunjung anjeun
Langkung 70 jinis sertipikat SSL
Pesenan online
Pinuh Konpigurasikeun
Tiasa dianggo dimana-mana

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES

Éta sadayana dimimitian ku nami domain

lebetkeun nami atanapi frasa anu nangtukeun ideu anjeun

.ieu € 12,00 | .com € 9,99 | .net € 9,99 | .org € 10,99 | daptar harga lengkep  

web hosting

Ladénan lengkep kaukur anu tumuh sareng anjeun

* tiasa ngagunakeun sadaya rohangan anu sayogi dina paket hosting anu dipilih - daptar harga umum teu kalebet pajak.

Panel kontrol gancang sareng gampang dianggo

Panel kontrol anu paling seueur dianggo ku anu milih Linux anu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun fungsi Hosting. Anjeun tiasa unggah file, masang aplikasi sareng ngatur cadangan dina waktos anu lami. Sadaya ieu sareng seueur deui!

Kami nawiskeun démo cPanel anu fungsina lengkep anu bakal ngamungkinkeun anjeun ningali kumaha gampangna digunakeun sateuacan nempatkeun pesen anjeun.

Réaktif

Sadaya konfigurasi sisi server kami dioptimalkeun pikeun mastikeun kinerja maksimum pikeun aplikasi anjeun

gampil

kontrol lengkep tagihan sareng unggal jasa anu dipésér dina dasbor tunggal

Cocog sareng

dina sistem kami anjeun tiasa milih PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 anu ngajantenkeun cocog sareng langkung ti 90% naskah anu paling sering dianggo

~

Mang

kami nganggo téknologi pang anyarna sareng mitra anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun perjalanan anjeun sakumaha perdamaian

Diawasi

Ngalangkungan dasbor anu saderhana, lacak sadaya sumber daya anjeun 24/24 sareng pilih naha rék dilegakeunana
g

Diukur

jasa kami adaptasi sareng kabutuhan perusahaan anjeun sepanjang waktos

+

Naha anjeun hoyong mindahkeun kontén ti panyadia sanés?

Tim migrasi khusus kami ngarepkeun mindahkeun kontén anu tos aya ti host anjeun anu sateuacana sareng ngonpigurasikeunana pikeun dianggo optimal dina platform kami.

Urang ogé tiasa mindahkeun pendaptaran domain ti registrar sanés pikeun nyayogikeun manajemén lengkep tina dompét online dina hiji tempat!

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES