Select Page
English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES

E gjitha fillon me një emër domain

shkruani një emër ose frazë që identifikon idenë tuaj

.ajo 12,00 € | . Me 9,99 € | . Net 9,99 € | . Org 10,99 € | listë e plotë e çmimeve  

Web Hosting

Një shërbim plotësisht i shkallëzuar që rritet me ju

100% Web hosting NVMe SSD

Web Hostng me performancë shumë të lartë 100% NVME SSD

Safiri pret

24,92/muaj
 • Menaxhon 10 faqet e internetit
 • 64 GB të hapësirës SSD NVMe
 • 10 llogari email të pakufizuar *
 • 10 Baza e të dhënave MySql MariaDB
 • hyrje Pop / Imap i përfshirë
 • hyrje Përfshihet WebMail
 • Përfshihet antivirus / Antispam
 • Pannello di kontrollo
 • Instaluesi i shkrimit softaculous
 • Përfshihet Ndërtuesi i Faqes
 • Sferë Përfshirë atë
 • CERTIFICATI SSL e përfshirë në të gjitha domenet
 • PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
 • 24/7/365 Mbështetje Teknike
 • 1024 GB trafik mujor
 • 99.9% Uptime
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

* mund të përdorë të gjithë hapësirën në dispozicion në paketën e zgjedhur të pritjes - listën e çmimeve publike duke përjashtuar taksat.

Reaktive

të gjitha konfigurimet tona nga ana e serverit janë të optimizuara për të siguruar performancë maksimale për aplikacionet tuaja

i lehtë

kontroll i plotë i faturimit dhe çdo shërbim i blerë në një panel të vetëm

E pajtueshme

në sistemin tonë ju mund të zgjidhni PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 të cilat e bëjnë atë të përputhshëm me mbi 90% të skriptave më të përdorura

~

Sigurisht

ne përdorim teknologjitë më të fundit dhe partnerët më të mirë për ta bërë udhëtimin tuaj sa më paqësor të jetë e mundur

I monitorueshëm

përmes panelit të thjeshtuar, mbani të gjitha burimet tuaja nën kontroll 24/24 dhe zgjidhni nëse do t'i zgjeroni ato

g

I shkallëzuar

shërbimet tona përshtaten me nevojat e kompanisë tuaj në çdo kohë

Një panel kontrolli i shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur

Paneli i kontrollit më i përdorur nga ata që zgjedhin Linux që ju lejon të konfiguroni funksionet e pritjes. Ju mund të ngarkoni skedarë, të instaloni aplikacione dhe të menaxhoni rezervimet në asnjë moment. E gjithë kjo dhe shumë më tepër!

Ne ofrojmë një demo cPanel plotësisht funksionale që do t'ju lejojë të shihni se sa e lehtë është të përdoret përpara se të bëni porosinë tuaj.

MICROchip VPN

Merrni qasje të sigurt dhe private në internet.

Mbroni të dhënat tuaja personale dhe shijoni qetësinë kur ju përdorni një rrjet publik Wi-Fi, hyni në llogari personale dhe të punës gjatë udhëtimit dhe në shtëpi, ose thjesht doni ta mbani historinë tuaj të shfletimit për vete.

 

 • Fshih adresën tuaj IP
 • Mbroni identitetin tuaj në internet
 • Asnjë regjistër i aktiviteteve tuaja të shfletimit
 • Mbroni transaksionet tuaja bankare
 • Përdor kriptimin e shkallës ushtarake AES256
 • Jini të sigurt në rrjetet shtëpiake dhe Wi-Fi publik
 • më shumë se 1000 servera në 40 vende të botës
 • APP për windows, mac, android dhe iOS
+

Dëshironi të transferoni përmbajtjen tuaj nga një ofrues tjetër?

Ekipi ynë i dedikuar i migracionit po pret që të transferojë përmbajtjen tuaj ekzistuese nga hosti juaj i mëparshëm dhe ta konfigurojë atë që të funksionojë në mënyrë optimale në platformën tonë.

Ne gjithashtu mund të transferojmë regjistrimet e domeneve nga regjistruesit e tjerë në mënyrë që të sigurojmë menaxhim të plotë të të gjithë portofolit në internet në një vend!

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES
Q

Informacione për cookie-t