Изберете страница
English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES

Сè започнува со име на домен

внесете име или фраза што ја идентификува вашата идеја

.it 12,00 € | . Со 9,99 € | . Нет 9,99 € | . Организации 10,99 € | целосен ценовник  

Веб хостинг

Целосно скалабилна услуга што расте заедно со вас

Веб-хостинг 100% NVMe SSD

Веб хостнг со многу високи перформанси 100% NVME SSD

Сафир хостинг

24,92/месци
 • Управува 10 веб-страници
 • 64 GB на просторот NVMe SSD
 • 10 неограничени сметки за е-пошта *
 • 10 MySql база на податоци ® МаријаДБ
 • прибор за Вклучени се поп / слика
 • прибор за Вклучена е веб-пошта
 • Вклучен е антивирус / антиспам
 • Контролен панел
 • Инсталатор на софтверски скрипти
 • Вклучен е градител на страницата
 • Домен .ИВ дури
 • Сертификати SSL е вклучена на сите домени
 • PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
 • 24/7/365 Техничка поддршка
 • 1024 GB месечен сообраќај
 • 99.9% време на работа
 • Задоволни 30 дена или вратете ги парите

* може да го искористи целиот простор што е достапен на избраниот пакет за хостирање - јавен ценовник без даноци.

Реактивен

сите наши конфигурации од страна на серверот се оптимизирани за да обезбедат максимални перформанси за вашите апликации

Facile

целосна контрола на наплата и секоја услуга купена во една контролна табла

Компатибилен

на нашиот систем можете да изберете PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 што го прават компатибилен со над 90% од најкористените скрипти

~

Секако

ние ги користиме најновите технологии и најдобрите партнери за да го направиме вашето патување што е можно мирно

Мониторинг

преку поедноставената табла, држете ги сите ресурси под контрола 24/24 и изберете дали ќе ги проширите

g

Скалабилно

нашите услуги се прилагодуваат на потребите на вашата компанија во секое време

Брз и лесен за употреба контролен панел

Контролната табла што најмногу ја користат оние што избираат Linux, што ви овозможува да ги конфигурирате функциите на хостинг. Можете да испраќате датотеки, да инсталирате апликации и да управувате со бекап за кратко време. Сето ова и многу повеќе!

Ние нудиме целосно функционално демо-cPanel демонстрација што ќе ви овозможи да видите колку е лесна за употреба пред да направите нарачка.

MICROchip VPN

Добијте безбеден и приватен пристап до Интернет.

Заштитете ги вашите лични податоци и уживајте во мир на умот секогаш кога користите јавна Wi-Fi мрежа, најавувајте се лични и работни сметки во движење и дома или само сакате да ја зачувате историјата на прелистување за себе.

 

 • Скријте ја вашата IP-адреса
 • Заштитете го вашиот идентитет на Интернет
 • Нема дневник за вашите активности на прелистување
 • Заштитете ги вашите банкарски трансакции
 • Користи шифрирање воена оценка AES256
 • Бидете безбедни на домашните мрежи и јавниот Wi-Fi
 • повеќе од 1000 сервери во 40 земји низ целиот свет
 • АПП за Windows, Mac, Android и iOS
+

Дали сакате да ја пренесете вашата содржина од друг добавувач?

Нашиот тим за миграција со нетрпение очекува да ја пренесе постоечката содржина од вашиот претходен домаќин и да ја конфигурира да работи оптимално на нашата платформа.

Ние исто така можеме да пренесуваме регистрации на домени од други регистратори со цел да обезбедиме целосно управување со целиот интернет паричник на едно место!

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES
Q

Информации за колачиња