Pilih Page
English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES

Kabeh diwiwiti karo jeneng domain

ketik jeneng utawa ukara sing ngidentifikasi ide sampeyan

.it € 12,00 | situs € 9,99 | situs € 9,99 | situs € 10,99 | dhaptar rega lengkap  

web Hosting

Layanan sing bisa diukur karo sampeyan

100% Hosting Web NVMe SSD

Host% Web Kinerja Tinggi 100% NVME SSD

Hosting safir

24,92/pitik
  • Ngatur 10 situs web
  • 64 GB saka papan NVMe SSD
  • 10 akun email tanpa wates *
  • 10 database MySql ® MariaDB
  • Accesso Pop / Imap kalebu
  • Accesso WebMail kalebu
  • Kalebu Antivirus / Antispam
  • Panel kontrol
  • Panginstal skrip alus
  • Site Builder kalebu
  • Domain .IT kalebu
  • Sertifikat SSL kalebu ing kabeh Domain
  • PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
  • Dhukungan Teknis 24/7/365
  • Lalu lintas saben wulan 1024 GB
  • 99.9% Uptime
  • 30 Dina wareg utawa dhuwit sampeyan bali

* bisa nggunakake kabeh papan sing kasedhiya ing paket hosting sing dipilih - dhaptar rega umum ora kalebu pajak.

Reaktif

kabeh konfigurasi sisih server kita dioptimalake kanggo njamin kinerja maksimal kanggo aplikasi sampeyan

gampang

kontrol lengkap tagihan lan saben layanan sing dituku ing siji dashboard

Kompatibel

ing sistem sampeyan, sampeyan bisa milih PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0 sing cocog karo luwih saka 90% skrip sing paling akeh digunakake

~

Mesthi wae

kita nggunakake teknologi paling anyar lan mitra paling apik supaya perjalanan sampeyan bisa tentrem

Bisa ngawasi

liwat dashboard sing disederhanakake, jaga kabeh sumber daya sampeyan ing kontrol 24/24 lan pilih apa sing bakal ditambahi

g

Bisa diukur

layanan kita adaptasi karo kabutuhan perusahaan sampeyan kapan wae

Panel kontrol sing cepet lan gampang digunakake

Panel kontrol sing paling digunakake kanggo wong sing milih Linux sing ngidini sampeyan ngatur fungsi Hosting. Sampeyan bisa ngunggah file, nginstal aplikasi lan ngatur serep kanthi cepet. Kabeh iki lan liya-liyane!

We nawakake demo cPanel kanthi fungsi sing ngidini sampeyan ndeleng gampang digunakake sadurunge nggawe pesen.

MICROchip VPN

Entuk akses aman lan pribadi menyang Internet.

Lindhungi data pribadi sampeyan lan nikmati ketenangan nalika sampeyan nggunakake jaringan Wi-Fi umum, mlebu menyang akun pribadi lan makarya ing dalan lan omah, utawa mung pengin njaga riwayat browsing dhewe.

 

  • Ndhelikake alamat IP sampeyan
  • Lindhungi identitas sampeyan kanthi online
  • Ora ana log kegiatan browsing sampeyan
  • Lindhungi transaksi perbankan sampeyan
  • Nggunakake enkripsi kelas militer AES256
  • Aman ing jaringan omah lan Wi-Fi umum
  • luwih saka 1000 server ing 40 negara ing saindenging jagad
  • APP kanggo windows, mac, Android lan iOS
+

Apa sampeyan pengin ngirim konten saka panyedhiya liyane?

Tim migrasi kita ngarepake ngirim konten sing wis ana saka host sadurunge lan ngatur supaya bisa digunakake kanthi optimal ing platform.

Kita uga bisa ngirim registrasi domain saka registrar liyane kanggo nyedhiyakake manajemen lengkap kabeh dompet online ing sak panggonan!

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES
Q

Kebijakan Cookie