Pilih Page

Registrasi Domain

liwat 800 ekstensi kasedhiya
sambungan langsung menyang nic
kasedhiyan ing wektu nyata
rampung dikelola saka panel sampeyan kontrol
Kamungkinan saka Perlindhungan Global Brand
Diinstal lan digunakake ing 5 menit

web Hosting

99.9% Uptime
1 Gbit / s saka Band Reservasi
Rampung Bisa diukur
Instal 300 skrip kanthi klik
Gawe serep Saben dina
Diinstal lan digunakake ing 5 menit

Server Cloud

99.9% Uptime
1 Gbit / s saka Band Reservasi
Konfigurasi kanthi
50 Jinis Gambar OS
Prasarana kluster OpenStack® & KVM keluwih lan disebar
Diinstal lan digunakake ing 5 menit

Sertifikat SSL

Amanake situs sampeyan lan tambahake fiducia
e keslametan para pengunjung
Liwat 70 jinis sertifikat SSL
Pesenan online
Konfigurasi kanthi
Bisa digunakake ing endi wae

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES

Kabeh diwiwiti karo jeneng domain

ketik jeneng utawa ukara sing ngidentifikasi ide sampeyan

.it € 12,00 | situs € 9,99 | situs € 9,99 | situs € 10,99 | dhaptar rega lengkap  

web Hosting

Layanan sing bisa diukur karo sampeyan

* bisa nggunakake kabeh papan sing kasedhiya ing paket hosting sing dipilih - dhaptar rega umum ora kalebu pajak.

Panel kontrol sing cepet lan gampang digunakake

Panel kontrol sing paling digunakake kanggo wong sing milih Linux sing ngidini sampeyan ngatur fungsi Hosting. Sampeyan bisa ngunggah file, nginstal aplikasi lan ngatur serep kanthi cepet. Kabeh iki lan liya-liyane!

We nawakake demo cPanel kanthi fungsi sing ngidini sampeyan ndeleng gampang digunakake sadurunge nggawe pesen.

Reaktif

Kabeh konfigurasi sisih server kita dioptimalake kanggo njamin kinerja maksimal kanggo aplikasi sampeyan

gampang

kontrol lengkap tagihan lan saben layanan sing dituku ing siji dashboard

Kompatibel

ing sistem sampeyan, sampeyan bisa milih PHP 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 sing kompatibel karo luwih saka 90% skrip sing paling akeh digunakake

~

Mesthi wae

kita nggunakake teknologi paling anyar lan mitra paling apik supaya perjalanan sampeyan bisa tentrem

Bisa ngawasi

Liwat dashboard sing disederhanakake, lacak kabeh sumber daya sampeyan 24/24 banjur pilih apa sing bakal ditambahi
g

Bisa diukur

layanan kita adaptasi karo kabutuhan perusahaan sampeyan kapan wae

+

Apa sampeyan pengin ngirim konten saka panyedhiya liyane?

Tim migrasi kita ngarepake ngirim konten sing wis ana saka host sadurunge lan ngatur supaya bisa digunakake kanthi optimal ing platform.

Kita uga bisa ngirim registrasi domain saka registrar liyane kanggo nyedhiyakake manajemen lengkap kabeh dompet online ing sak panggonan!

English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Русский RU Español ES